Outside Inc nominaties Dutch Intrapreneur Award

Welke intrapreneur binnen jouw netwerk moet in de spotlight worden gezet? Dit jaar organiseert Outside Inc. de eerste Dutch Intrapreneur Award om changemakers binnen corporates, overheden en NGO’s in het zonnetje te zetten.

Tag Duurzaamheid
Auteur
Afra Hendriks

Welke intrapreneur binnen jouw netwerk moet in de spotlight worden gezet? Dit jaar organiseert Outside Inc. de eerste Dutch Intrapreneur Award om changemakers binnen corporates, overheden en NGO’s in het zonnetje te zetten. We willen ondernemen met impact binnen organisaties stimuleren en Outside Inc. zet met deze award intrapreneurship op de kaart.

Wat kun je winnen?

Als genomineerde maak je kans op kaarten voor de Global Intrapreneur Week 2021 met sprekers van onder andere Ikea en Arcadis, georganiseerd door The League of Intrapreneurs.

Wie zal ik nomineren?


✓ Changemakers die vechten voor verandering en impact maken binnen en/of buiten de organisatie. De initiatieven leveren een positieve bijdrage aan één of meerdere Sustainable Development Goals.

Wie verdient er volgens jou om Dutch Intrapeneur van 2021 te worden?
Nomineren kan tot 1 juni 2021.
Klik snel hier om jouw intrapreneur te nomineren.

Powered by Meaning

Ons doel is om van betekenisvol ondernemen de norm te maken. We investeren in mensen en bedrijven om hun positieve impact zo groot mogelijk te maken.
Outside Inc. is onderdeel van Powered by Meaning en helpt bedrijven nieuwe producten en diensten te lanceren met duurzame verdienmodellen.

Auteur

Afra Hendriks
Powered by Meaning

Ik combineer mijn passie voor marketing en communicatie met het werken aan een duurzame en circulaire wereld.