Powered by Meaning wordt partner van Rugby Nederland

Powered by Meaning en Rugby Nederland lanceren op zaterdag 9 maart officieel hun strategisch partnerschap. Vanaf maart 2019 gaan de twee partijen een samenwerking aan met als doel de rugby union sport in Nederland verder te ontwikkelen.

Tags Duurzaamheid Netwerk

Strategisch Partnership

Powered by Meaning en Rugby Nederland lanceren op zaterdag 9 maart officieel hun strategisch partnerschap. Vanaf maart 2019 gaan de twee partijen een samenwerking aan met als doel de rugby union sport in Nederland verder te ontwikkelen. Een onderdeel hiervan wordt zaterdag geïntroduceerd: het Rugby Business Network Powered by Meaning.

Powered by Meaning is een groep van bedrijven die een positieve invloed hebben op alle gebieden van onze samenleving. Sport mag daarbij niet ontbreken. Wij kozen voor rugby vanwege waarden als respect, discipline en kameraadschap. Waarden die wij van harte ondersteunen.
Mede-eigenaar Erik van der Meulen

In de komende jaren zullen wij samen een Business Network opzetten en werken aan de verdere ontwikkeling van rugby.
Het Rugby Business Network wordt een netwerk van geïnteresseerde supporters van de sport. Van der Meulen: "Maar er zal nog veel meer georganiseerd worden. We willen ons netwerk en onze ervaring inzetten om de sport naar een hoger niveau te tillen.

Photocredit: Juul Verheijen