Route Circulair live event: waar sta jij op de schaal van circulariteit?

Route Circulair mocht vandaag tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie een sessie geven over: ''Hoe geef je jouw circulaire ambitie handen en voeten?’’.

Tag Duurzaamheid
Auteur
Afra Hendriks

Route Circulair mocht vandaag tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie een sessie geven over: ''Hoe geef je jouw circulaire ambitie handen en voeten?’’

Met Guido Braam, circular hero van Nederland en oprichter Route Circulair & Victoria Knoop die de whitepaper/reisgids presenteerden over de geleerde lessen van 30+ circulaire pioniers. Met als doel geïnteresseerden in de circulaire economie handvatten te geven om zelf aan de slag te gaan met circulariteit.

Met dank aan de aanwezige pioniers Dionne Ewen, Circular Manager van Ahrend en Janneke Leenaars, Hoofd duurzaamheid van Interface, die hun verhaal wilden delen over de circulaire transitie van hun bedrijven en wat daarvan geleerd kan worden.

📢 Key takeaways om te starten aan jouw circulaire reis
● Ga aan de slag met een nulmeting
● Creëer draagvlak bij je medewerkers
● Wees niet bang en begin gewoon
● Zoek de samenwerking
● Besteed uit op expertise
● Vraag om hulp
● Neem je ketenpartners mee

Wil jij aan de slag met jouw nulmeting, strategie en volgende stap in de circulaire reis?

Neem dan contact op met [email protected] voor advies over waar jij nu staat met je bedrijf en wat je kunt doen om vooruit te gaan. Zij helpen je om niet te verdwalen in het land der duurzaamheid!

Auteur

Afra Hendriks
Powered by Meaning

Ik combineer mijn passie voor marketing en communicatie met het werken aan een duurzame en circulaire wereld.