Onze bedrijven

De bedrijven dragen op een positieve manier bij aan de wereld. Met meer dan 20 jaar ervaring in duurzaam ondernemen weten we precies welke uitdagingen er zijn. Van marketing tot aan bedrijfstransformaties. En we begrijpen als geen ander dat starten met duurzaam ondernemen vragen oproept. Wij helpen je bij het beantwoorden van deze vragen en reiken je handvatten om stappen te zetten.

Aimforthemoon

Aimforthemoon is een corporate innovatie studio die werkt met meer dan 200 corporate partners en 500+ gepassioneerde en ondernemende pioniers die weten dat creëren gelijk staat aan samenwerken.

Activiteiten Consultancy, Duurzaamheid, Innovatie
Powered sinds 2012
Plaats Amsterdam
Naar website
Buildings that Matter

Creëert circulaire gebouwen met impact door plekken samen met gebruikers circulair te renoveren of te realiseren.

Activiteiten Duurzaamheid, Circulaire economie, Vastgoed
Powered sinds 2019
Plaats Maartensdijk
Naar website
Buitenplaats Maartensdijk

Buitenplaats Maartensdijk is een vergader- en evenementenlocatie waar circulariteit centraal staat. Laat je inspireren door de partners die meewerkten om deze locatie tot een succes te maken door circulair en betekenisvol te ondernemen.

Activiteiten Vergader- en evenementenlocatie, Duurzaamheid, Circulaire economie
Powered sinds 2021
Plaats Maartensdijk
Naar website
C-Bèta

C-Bèta is de circulaire vergader- en eventlocatie waar creatieven, ondernemers en pioniers samenwerken, exposeren en elkaar ontmoeten om de circulaire economie te realiseren.

Activiteiten Vergader- en evenementenlocatie, Duurzaamheid, Circulaire economie
Powered sinds 2015
Plaats Hoofddorp
Naar website
Fitexclusive

FitExclusive verzorgt personal training met maximale persoonlijke aandacht, gericht op jouw mogelijkheden en doelen. Je wordt begeleid door een gekwalificeerde personal trainer die samen met jou een programma op maat maakt.

Activiteit Vitaliteit
Powered sinds 2020
Plaats Bilthoven
Naar website
Friends for Brands

Friends for Brands is een Rotterdams creatief bureau dat al meer dan tien jaar haar talenten inzet voor merken die werkelijk relevant zijn voor mensen die echt impact willen maken op een community of een beweging in gang zetten.

Activiteit Marketing en Branding
Powered sinds 2021
Powered until 2023
Plaats Rotterdam
Naar website
GrowQu

GrowQuo verandert de moeizame functionering- en beoordelingsgesprekken in een proces van dialoog, ontwikkeling en persoonlijke groei. Dit zorgt voor meer betrokken medewerkers en daarmee betere resultaten voor de organisatie.

Activiteiten Consultancy, Talent ontwikkeling
Powered sinds 2018
Plaats Utrecht
Naar website
Jamming

Jamming is een uniek communicatie & design bureau.​ We zijn nieuwsgierig, ambitieus, grondig, oplossingsgericht en dol op samenwerken en vooruitgang. Jammen noemen we dat.

Activiteit Marketing en Branding
Powered sinds 2020
Plaats Utrecht
Naar website
Kirkman Company

Kirkman Company zorgt voor succesvolle transformaties van organisaties en hun stakeholders. Tijdens transformatieprojecten zetten wij onze expertise in op het gebied van Customer Excellence, HR & Employee Experience, Sourcing & Partnerships en Public Private Ecosystems.

Activiteit Consultancy
Powered sinds 2000
Plaats Baarn
Naar website