Over Powered by Meaning

Onze missie is om impactvol en duurzaam ondernemerschap het nieuwe normaal te maken. Dit doen we door bedrijven te starten, te helpen met groei en duurzaam te transformeren. We nodigen andere bedrijven uit om samenwerkingen aan te gaan en werkende concepten te kopiëren.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een collectief van impactgedreven bedrijven en stichtingen, waarvan een aantal al met nieuwe eigenaren naar de volgende fase is gegaan. Een groot en waardevol netwerk binnen de overheid, corporates en ondernemers. Samen zorgen wij voor systeemveranderingen en brengen wij sectoren in beweging.

Sinds de oprichting van Kirkman Company in 2000 is de groep uitgebreid met meer dan 20 bedrijven

De eigenaren Cas van Arendonk, Erik van der Meulen, Guido Braam, Han Hendriks en Ivar Davids werken al sinds 2000 samen. Samen besloten zij op een andere manier te gaan ondernemen. Ondernemen waarbij een positieve bijdrage leveren centraal staat en we oplossingen bedenken voor problemen in de maatschappij.

Onze missie

We vinden dat de maatschappij zich moet bewegen naar een inclusieve en circulaire economie. En dat ondernemerschap essentieel is om deze beweging in gang te zetten. Ondernemers kunnen oplossingen creëren en faciliteren voor de grote uitdagingen waar de maatschappij vandaag de dag mee te maken heeft, zoals klimaatverandering,  grondstoffenschaarste en kansenongelijkheid.

Met een positieve en optimistische blik werken we actief samen met de bedrijven in de groep en onze partners. Om elkaar te inspireren en de schouders te zetten voor de nodige systeemveranderingen.

Het team

Ivar Davids
Oprichter

Ondernemen doe ik om verschil te maken, hands-on samen met anderen.

Erik van der Meulen
Oprichter

Als ondernemers werken we samen om de wereld een beetje beter maken. Binnen het collectief van bedrijven bundelen we onze krachten om echt impact te maken.

Han Hendriks
Oprichter

Ons doel is om zinvol ondernemerschap het nieuwe normaal te maken. Om dit te bereiken starten we nieuwe bedrijven op, helpen we bestaande bedrijven op te schalen, transformeren we grote bedrijven tot betekenisvolle ondernemingen en investeren we in bestaande ventures.

Guido Braam
Oprichter & Circular Hero 2021

Mijn professionele en persoonlijke doel is om onze huidige economie betekenisvoller te maken. Ik geloof dat ondernemers de lacunes en tekortkomingen in de samenleving opvullen door creatief te zijn en door te zetten.

Cas van Arendonk
Oprichter

Duurzaamheid en verbinden zijn waar ik voor sta. Ik help organisaties met hun duurzaamheidsstrategie en breng als verbinder partijen samen. Wij veranderen organisaties, waarbij ondernemerschap en verantwoordelijkheid nemen hand in hand gaan. Omdat het altijd beter kan of omdat het soms écht anders moet.