Daten met de keten

Circulair ontwikkelen, bouwen en renoveren? Dat doe je samen! Op 10 november bieden wij een podium voor de volledige circulaire bouwketen in de metropoolregio Amsterdam. Dit najaar bestaat C-creators 5 jaar en dat vieren we in C-bèta, de plek waar het voor ons ooit begon. Op deze interactieve middag gaan we ‘daten met de keten’!

Plaats Hoofddorp
Straat Dreamstreet 10
Postcode 2133LK
Onderneming
Meld je aan

Circulair ontwikkelen, bouwen en renoveren?

Dat doe je samen! Op 10 november bieden wij een podium voor de volledige circulaire bouwketen in de metropoolregio Amsterdam.

Dit najaar bestaat C-creators alweer 5 jaar en dat vieren we in Hoofddorp in C-bèta, de plek waar het voor ons ooit begon. Op deze interactieve middag gaan we ‘daten met de keten’!

De hele keten aanwezig

Verschillende partijen uit de hele (land)bouwketen – van biobased boeren, architecten en aannemers tot aan beheerders en oogsters/slopers – zullen hun tastbare producten en diensten etaleren en je inhoudelijk meenemen in de laatste circulaire ontwikkelingen.

Aan de hand van twee routes voor verschillende kennisniveaus (#inspiratie en #hoe-dan) word je door de keten geleid.

Terugkijken op 5 jaar C-creators

We blikken terug met de oprichters van het eerste uur op de hoogtepunten, dieptepunten en leermomenten van 5 jaar C-creators. Kortom: een mooie middag voor verdieping, verwondering, en natuurlijk verbinding.

Meld je aan!