Krapte op de arbeidsmarkt: vloek of zegen?

Op donderdag 24 november organiseert Kirkman Company een HR-eventwaarbij we dieper ingaan op de krapte op de arbeidsmarkt. Samen met o.a. Just Eat Takeaway, Stedin en Rabobank gaan we in gesprek over hoe organisaties omgaan met de arbeidsmarktkrapte.

Plaats Baarn
Straat Amsterdamsestraatweg 40
Postcode 3743DT
Onderneming
Meld je aan

Op donderdag 24 november organiseert Kirkman Company een HR-event waarbij we dieper ingaan op de krapte op de arbeidsmarkt.

Samen met o.a. Just Eat Takeaway, Stedin en Rabobank gaan we in gesprek over hoe organisaties omgaan met de arbeidsmarktkrapte. Wat zijn de uitdagingen en wat levert het op? We nodigen jou en andere HR-professionals graag uit om je visie en praktische ervaring uit te wisselen!

De wereld én de mens veranderen continu en mede door de coronacrisis zijn mensen gaan nadenken over de waarde en plaats van werk in hun leven. Deze ontwikkeling in combinatie met de structureel groeiende arbeidsmarktkrapte maakt een fundamenteel andere kijk op HR noodzakelijk.

Wij geloven dat organisaties positieve impact moeten maken op en voor (hun) mensen als zij duurzaam succesvol willen blijven. Dit vraagt om een meer holistische kijk vanuit HR op wat hun organisatie voor de mens kan en wil betekenen.

Wat kun je verwachten?

  • We bespreken inspirerende voorbeelden en praktische ervaringen van bovengenoemde organisaties
  • We gaan in gesprek over welke HR thema’s onder druk staan of juist floreren in deze context. 
  • En er is voldoende ruimte om collega’s uit het werkveld te ontmoeten en hiermee van gedachten te wisselen. 
  • Je gaat naar huis met inspiratie, concrete aanpakken, voorbeelden en nieuwe contacten. 
  • Dat alles tot in de puntjes verzorgd in onze prachtige villa in de Baarnse bossen. 

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Meer informatie

Aanmelden?

We nodigen je van harte uit en neem gerust een collega mee! Er is wel een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Aanmelden