Nederland mooier maken met circulaire superplinten

Tijdens de week van de circulaire economie zal Han Hendriks van Powered by Meaning een event hosten over het opzetten van circulaire werk- en horeca locaties.

Tags Vergaderlocaties Events Vastgoed
Auteur
Afra Hendriks

Tijdens de week van de circulaire economie zal Han Hendriks vertellen over hoe jij Nederland mooier kan maken met Circulaire Superplinten.

Met het bedrijf Buildings that Matter zet hij zich in voor waardebehoud van gebouwen en transformeert hij publieke functies van gebouwen tot levendige circulaire hotspots.

Meld je nu aan en leer hoe jij

▪️ circulaire superplinten creëert
▪️ een netwerk van partners en leveranciers betrekt
▪️ zorgt voor lokale inbedding

Wij wekken gebouwen weer tot leven. Dit doen we door het gebouw circulair te renoveren of te realiseren. Maar belangrijker nog: door de juiste groep bewoners en gebruikers van de locatie met elkaar te laten samenwerken. Gebouwen zijn niet alleen een dak boven je hoofd, maar een omgeving waarin mensen samenkomen om plezier te maken, te ondernemen en om te zorgen voor een mooie en prettige leefomgeving. Daarom zetten wij ons in om gebouwen weer een ziel en betekenis te geven.
Han Hendriks

We nodigen iedere vastgoedeigenaar, -ontwikkelaar en/of -exploitant om zich aan te melden en deel te nemen aan deze beweging.

Wat? Nederland mooier maken met circulaire superplinten
Wanneer? donderdag 10 februari
Waar? Dorpsweg 23, Maartensdijk

Voorbeelden van circulaire hotspots van Buildings that Matter: Social Impact Factory en C-Bèta

Klik op de button om je aan te melden.

Aanmelden

Auteur

Afra Hendriks
Powered by Meaning

Ik combineer mijn passie voor marketing en communicatie met het werken aan een duurzame en circulaire wereld.