Powered by Meaning wordt vriend van 100 months to Change

Powered by Meaning is officieel partner van het initiatief 100 Months to Change. En zal haar expertise inzetten om bij te dragen aan de missie om 1 miljoen professionals te helpen richting een duurzame toekomst.

Tags Duurzaamheid Sociaal ondernemen
Auteur
Afra Hendriks

100 Months to Change is een wereldwijd platform van klimaatprofessionals die met elkaar samenwerken om de klimaatdoelen van 2030 te halen. In dit platform wordt gewerkt met verhalen die aanzetten tot actie. Partners van het platform zijn enthousiast over de samenwerking omdat het ze concrete handvatten geeft. Zo kunnen ze het gesprek aan gaan met medewerkers, klanten, directies en studenten en net als de pioniers aan de slag met de klimaatopgave.

WAAROM100Monthsto Change?
Nog nooit is de wereldwijde wetenschap, verenigd in het IPCC, zo eensgezind en zo concreet geweest in zijn dringende waarschuwing.100maanden. Dat is de tijd die ons rest. In100maanden moeten we wereldwijd de uitstoot van broeikasgassen met 55% terugdringen. Halen we het dit niet dan zal de opwarming van de aarde met meer dan 2 graden stijgen met catastrofale gevolgen.

Lees hier meer over het initiatief en hoe ze jou kunnen helpen.

In oktober vieren trappen zij het initiatief af op het hoofdkantoor van Powered by Meaning.

100 months to change

Auteur

Afra Hendriks
Powered by Meaning

Ik combineer mijn passie voor marketing en communicatie met het werken aan een duurzame en circulaire wereld.