PROVADA benoemd Powered by Meaning themapartner circulariteit

Powered by Meaning gaat samenwerken met PROVADA om de circulaire bouweconomie en circulair ondernemen stevig op het (beurs)programma te zetten. Circulaire innovators uit het netwerk zullen zich presenteren op het Innovatieplein PROVADA FUTURE.

Tags Circulariteit Duurzaamheid Vastgoed
Auteur
Afra Hendriks

Powered by Meaning gaat samenwerken met PROVADA om de circulaire bouweconomie en circulair ondernemen stevig op het (beurs)programma te zetten. Met Powered by Meaning zullen ook een aantal circulaire innovators uit het netwerk zich presenteren op het Innovatieplein PROVADA FUTURE. Met het thema Act now for a better tomorrow luidde PROVADA het beursjaar 2022 in.

Met een klimaatcrisis én een wooncrisis is het tijd voor actie. In dit kader past het circulaire ondernemerschap. Wat dat precies behelst en hoe je de transitie naar een circulair businessmodel kunt maken is een onderwerp van gesprek waar PROVADA
graag het platform voor is.

Guido Braam van Powered by Meaning: "Voor vastgoed geldt dat de ideeën van vandaag allesbepalend zijn voor hoe onze maatschappij en economie er morgen uit gaan zien. De gebouwde omgeving is de reflectie van hoe wij willen werken, wonen en ontspannen. Bovendien is onze sector door de materiële en financiële omvang zelfstandig in staat de huidige (verspillende en vervuilende) economie te transformeren naar een circulaire economie die uitgaat van waardebehoud. Tijdens de PROVADA 2021 werd ons duidelijk dat alle aanwezige stakeholders in de sector de urgentie voelen om aan de slag te gaan met de klimaatopgave en dat men de circulaire economie als concreet handelingsperspectief ziet voor nieuwe innovaties en ondernemerschap. Vanuit Powered by Meaning zijn wij erg enthousiast over de samenwerking. Wij zien PROVADA als het ideale platform om samen doorbraken te realiseren. Het thema Act now for a better tomorrow is ons op het lijf geschreven."

In aanloop naar de vastgoedbeurs zullen inspirerende (ondernemers)verhalen worden gedeeld via podcast en andere kanalen.

Peter Schreuter (PROVADA): “We zien dat een substantieel deel van onze standhouders bezig is met hun ecologische footprint. Natuurinclusief bouwen, biobased, houtbouw en gezondheid zijn interessante thema’s waarover nog veel is te leren. Dankzij nieuwe technologieën is er steeds meer mogelijk en krijgen we ook steeds meer nieuwe inzichten. Met Powered by Meaning hebben we een partner gevonden die circulaire ondernemers in de bouwsector kan helpen om hun innovatieve toepassingen op te schalen en ook anderen kan inspireren met voorbeelden uit de eigen ondernemerspraktijk. Via de programmering brengen we bij PROVADA Future partijen samen die elkaar versterken. Hier ontstaat een waardevol netwerk en het begin voor nieuwe samenwerkingen. Samen gaan we voor #ActNow. For a better tomorrow.”

Auteur

Afra Hendriks
Powered by Meaning

Ik combineer mijn passie voor marketing en communicatie met het werken aan een duurzame en circulaire wereld.