De missie van Powered by Meaning

Een netwerk van bedrijven, maar wat bindt ons nu en wat zijn onze toekomstplannen. In deze verdieping meer over onze missie.

Tags Ontwikkeling Investeren
Auteur
Afra Hendriks

De Powered by Meaning Group is een groep van 22 bedrijven. De bedrijven zijn ondernemers met oplossingen voor de problemen van morgen. Ondernemerschap als middel voor het creëren van oplossingen voor de maatschappelijke problemen en duurzame vraagstukken.

Onze missie is om impactvol ondernemerschap de nieuwe normaal te maken. Dit doen we door bedrijven te starten, te helpen met groei en duurzaam te transformeren. We nodigen andere bedrijven uit om samenwerkingen aan te gaan en werkende concepten te herhalen.

Vandaag de dag bedienen we klanten vanuit onze groep van bedrijven. Bedrijven uit verschillende vakgebieden, zodat jij altijd de beste oplossing kan krijgen voor jouw vraag of probleem. Daarbij is positieve impact maken ons doel en dat zie je ook terug in onze werkwijze en cultuur. Samen met bedrijven en klanten blijven we elkaar inspireren en helpen om te blijven werken aan een eerlijk en duurzaam zaken doen.

We bedrijven en projecten die bijdragen aan een betere en eerlijke ingerichte wereld. Voorbeelden hiervan zijn [email protected] en Route Circulair.

Hoe maak jij jouw business Meaningful?

Neem contact op om te kijken hoe wij of één van onze bedrijven jou kunnen helpen het roer om te gooien!

Auteur

Afra Hendriks
Powered by Meaning

Ik combineer mijn passie voor marketing en communicatie met het werken aan een duurzame en circulaire wereld.