Beyond Zero

Beyond zero - 100 Months to Change - Omniversum Den Haag

Plaats Den Haag
Straat Stadhouderslaan 37
Postcode 2517HV
Onderneming
Koop ticket

Er zijn nog 90 maanden om samen de klimaatdoelen te realiseren: van pioniers weten we dat het mogelijk is om de klimaatdoelen te halen. Weten hoe? Of wil je jouw team of klant dit hoopvolle perspectief bieden? Kom dan naar Movietime en inspireer jouw collega’s, leiders en/of klanten met een uniek verhaal van een klimaatpionier. Gegarandeerd een flinke inspiratie boost met concrete handvatten die jouw collega's, leiders en/of klanten direct versterken in het klimaatwerk! Mis dit event dan niet en neem ze mee! Schrijf je voor de zomervakantie nog in.

100MTC Movietime - Beyond Zero biedt voor directies, klimaatprofessionals en hun teams met klimaatambitie een stevige inspiratie boost met de
film Beyond Zero en het programma eromheen in de inspirerende context van het vernieuwde Museon Omniversum. Naast de film delen we kort maar krachtig de lessen van pioniers en bespreken we met deelnemers concrete handvatten tijdens het programma. Ook ontvangt iedere deelnemer het boek 'Klimaatwerkers', toegang tot de duurzame expo 'One Planet’ en toegang tot een bruisend én divers netwerk van platform 100 Months to Change. Met ondernemers, overheid en onderwijs leidt deze Experience tot een rijk gesprek bij de borrel. Dit wordt gegarandeerd een nuttige middag.

Wat: 100MTC Movietime - Beyond Zero 

Wanneer: dinsdag 6 september, 13.00u - 17.00u 

Waar: Museon Omniversum Den Haag 

https://www.omniversum.nl/en/activiteit/beyond-zero.